Klantenbinding in optima forma

Prins Petfoods

Prins Petfoods uit Veenendaal is een grote speler op het gebied van natuurlijke honden- en kattenvoeding. Toen wij met Prins Petfoods in contact kwamen, was er nog geen fysieke locatiecodering terwijl de optimalisering van hun logistieke proces dit wel vereiste. Dit leidde uiteindelijk tot een zeer prettige samenwerking, die op haar beurt weer heeft geleid tot de ontwikkeling van een efficiënte magazijnindeling.

Lees verder
prins-logistiek
locatie-waalwijk

Borden, labels en heel veel barcodes in meer dan 10 hallen

Desh Plantpak BV

In de vestigingen Waalwijk en Beuningen heeft Magazijnlabels de grote hallen voorzien van locatieborden en speciale 2D barcodes. Vanwege de hoogte van sommige hallen, moesten de borden onder een speciale hoek worden gebogen.

Lees verder

Een nieuw magazijn ‘vanaf scratch’ helpen inrichten!

Weber Woonwereld

Weber Woonwereld uit Elburg liet een compleet nieuw magazijn bouwen en schakelde Magazijnlabels in. Binnen een mum van tijd lag er 2500 meter vloerbelijning in. Vooral bij nieuwbouw is het belangrijk om niets aan het toeval over te laten en vooral ook naar de toekomst te kijken. Hoe ziet het er over drie jaar uit? Wat als je moet uitbreiden? Magazijnlabels houdt hier vanaf het eerste moment rekening mee, zodat onze klanten nooit voor onverwachte verrassingen komen te staan.

Lees verder
weber