Flexibiliteit gedurende het complete traject

Fixami Nederland BV

Oktober 2020 kwam Fixami Nederland BV (bekend van o.a. Gereedschapcentrum.nl) bij ons met de vraag om hun nieuwe hal te voorzien van locatie labels en scan borden. Begin 2022 hebben wij de laatste fase (en hun 2e nieuwe hal) afgerond en kan deze klant met een gerust hart de orders versturen! Tijdens deze fase hebben wij het magazijn tevens voorzien van een strakke belijning, zo kunnen alle medewerkers van Fixami veilig aan de slag. Zo zijn wij hier van A tot Z betrokken geweest bij het bedenken, produceren en aanbrengen van barcodering en het belijningsplan.

Lees verder
img_0998
img_0623

Bijna 50.000 palletplaatsen voorzien van strakke locatie labels

NUNNER Logistics BV

Via onze website kwam NUNNER bij ons met de aanvraag om 2 vestigingen in Nederland te voorzien van locatie labels en stellingborden. Na goede adviezen over de keuze van de barcode, de opmaak van de locatie labels en de keuze voor het juiste materiaal heeft NUNNER ons de opdracht gegeven voor het produceren en aanbrengen van alle locaties. Op korte termijn stonden wij met 3 montageploegen klaar om het uit te voeren. De klant kon op die manier zo snel mogelijk starten met het inrijden van haar voorraad. In alle opzichten een prachtig project waar wij een duurzame relatie aan over houden!

Lees verder

Borden, labels en heel veel barcodes in meer dan 10 hallen

Desh Plantpak BV

In de vestigingen Waalwijk en Beuningen heeft Magazijnlabels de grote hallen voorzien van locatieborden en speciale 2D barcodes. Vanwege de hoogte van sommige hallen, moesten de borden onder een speciale hoek worden gebogen.

Lees verder
locatie-waalwijk
_mg_9610

Van locatie advies tot en met het aanbrengen van barcodering in 6 hallen

Jonker Petfood

Jonker Petfood in Waalwijk is al sinds 2018 een vertrouwde klant, deze specialist in honden- en kattenvoer produceert en levert wereldwijd. De eerste opdracht voor ons was het uitdenken en uitvoeren van een compleet locatieadvies. Aan ons de taak om voor Jonker een zo efficiënt mogelijk, maar ook zeker een toekomst bestendige indeling én codering aan te leveren. Na het akkoord op het advies hebben onze experts de producten geproduceerd en is het vakkundig aangebracht. 4 jaar later hebben voorlopig de laatste hal mogen voorzien van wederom een uniforme barcodering! “Magazijnlabels Nederland heeft ons van A tot Z ontzorgd! Afspraken die er gemaakt werden zijn keurig nagekomen. Zeker een aanbeveling waard!” Dick van Wijnen, Warehouse Manager

Lees verder

Een nieuw magazijn ‘vanaf scratch’ helpen inrichten!

Weber Woonwereld

Weber Woonwereld uit Elburg liet een compleet nieuw magazijn bouwen en schakelde Magazijnlabels in. Binnen een mum van tijd lag er 2500 meter vloerbelijning in. Vooral bij nieuwbouw is het belangrijk om niets aan het toeval over te laten en vooral ook naar de toekomst te kijken. Hoe ziet het er over drie jaar uit? Wat als je moet uitbreiden? Magazijnlabels houdt hier vanaf het eerste moment rekening mee, zodat onze klanten nooit voor onverwachte verrassingen komen te staan.

Lees verder
weber