Borden, labels en heel veel barcodes in meer dan 10 hallen

Desh Plantpak BV

In de vestigingen Waalwijk en Beuningen heeft Magazijnlabels de grote hallen voorzien van locatieborden en speciale 2D barcodes. Vanwege de hoogte van sommige hallen, moesten de borden onder een speciale hoek worden gebogen.

Doordat de pallets tot bijna 8 meter hoog gestapeld worden en de gangpaden relatief smal zijn moeten de borden hoog en bijna loodrecht boven de gangpaden worden opgehangen en  moesten deze onder een speciale (bijna horizontale) hoek gescand kunnen worden. Omdat Magazijnlabels zelf produceert, kunnen we alles exact op maat maken. Zo hebben we in de hallen de opstelvakken voorzien van een kleine 1000 borden met 2D-barcode, die eenvoudig met behulp van long-range apparatuur gescand kunnen worden.

 

De locaties in de palletstelling en de inrijdstellingen zijn ook allemaal voorzien van barcodelabels. Doordat de scanners van Desch allemaal zijn uitgerust met moderne imagers was het van belang dat de labels niet te dicht bij elkaar zouden worden geplaatst. Door de labels wat verder uit elkaar te plaatsen worden fouten tijdens het scannen voorkomen.

Met dezelfde efficiëntie is onze montageploeg met vijf man bezig geweest om alles te monteren. En zoals gebruikelijk bij Magazijnlabels kan het magazijn gewoon doordraaien. De reactie van de klant: “Mede door het snelle handelen van jullie kant, het meedenken over een goede oplossing in ons magazijn en het vertrouwen dat we hadden na datzelfde bezoek, hebben we snel de knoop door kunnen hakken”, zegt eigenlijk alles…