Een nieuw magazijn ‘vanaf scratch’ helpen inrichten!

Weber Woonwereld

Weber Woonwereld uit Elburg liet een compleet nieuw magazijn bouwen en schakelde Magazijnlabels in. Binnen een mum van tijd lag er 2500 meter vloerbelijning in. Vooral bij nieuwbouw is het belangrijk om niets aan het toeval over te laten en vooral ook naar de toekomst te kijken. Hoe ziet het er over drie jaar uit? Wat als je moet uitbreiden? Magazijnlabels houdt hier vanaf het eerste moment rekening mee, zodat onze klanten nooit voor onverwachte verrassingen komen te staan.

Naast onze adviserende rol, leverden we onder andere scanborden voor aan het plafond, labels op stellingen en vele meters tape om de vakken af te zetten. Een magazijninrichting is vrijwel nooit standaard, dus ook hier boden we oplossingen op maat. Bijvoorbeeld op een zolder, waar te weinig ruimte bleek voor scanborden. Hier verzorgden we retro reflecterende labels, specifiek voor long distance scanning.

Wat onze opdrachtgevers van Weber vooral waardeerden was de flexibiliteit van Magazijnlabels. Met onze expertise, eigen productie en montage kunnen we razendsnel schakelen. Na akkoord op een offerte zijn we vaak al binnen twee weken aan de slag. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op. Wie weet zijn we binnen twee weken bij ú aan de slag…