" Magazijnlabels, de link tussen WMS en warehouse "

Historie

Al vele jaren actief

Eigenaar Marcel Jobse start al in 2003 met aanbrengen van magazijncoderingen zoals locatie en barcodelabels  voor verschillende etikettenleveranciers. In eerste instantie als aanvulling op het dienstenaanbod van een voorraadinventarisatieservice maar de montagewerkzaamheden namen al snel de overhand. Het monteren breidde zich snel uit naar het aanbieden van locatiecodering, bewegwijzering en belijning. Vandaag de dag is Magazijnlabels Nederland uitgegroeid tot een totaalleverancier die zich met name onderscheidt door de advisering over de indeling van magazijnen of warehouses en de bijbehorende locatiecodering.

Missie

Magazijnen, warehouses en distributiecentra kunnen niet zonder logistieke bewegwijzering, locatie-identificatie en/of vloerbelijning. Magazijnlabels Nederland voorziet in die behoefte met betaalbare, efficiënte en duurzame oplossingen waarmee onze klanten vele jaren vooruit kunnen.

Visie (op voorraad)

Magazijnlabels Nederland zoekt voor haar opdrachtgevers naar een optimale warehouse-indeling en bijbehorende locatiecoderingen. Onze producten en diensten moeten een essentieel onderdeel zijn van de automatisering. Met slimme locatieadviezen, robuuste producten en vakkundige montage bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.

Werkwijze

Bij Magazijnlabels Nederland werken we continu aan het optimaliseren van onze dienstverlening. Alles staat in het teken om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hierbij zijn persoonlijke service en korte lijnen met de klant belangrijke pijlers. Door het gehele proces van begin tot eind te monitoren, kunnen we onze klanten volledig ontzorgen. Persoonlijk contact, actief betrokken, oplossingsgericht denken, flexibel en pragmatisch: dát is Magazijnlabels Nederland!

Doelgroepen

Magazijnlabels Nederland is er voor warehouses, maar ook voor hard- en software leveranciers, intermediairs en stellingleveranciers. Met een uitgebreid producten- en dienstenpakket kunnen we vele klanten in de logistieke sector, inclusief toeleveranciers, voorzien van maatwerk.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op