Klantenbinding in optima forma

Prins Petfoods

Prins Petfoods uit Veenendaal is een grote speler op het gebied van natuurlijke honden- en kattenvoeding. Toen wij met Prins Petfoods in contact kwamen, was er nog geen fysieke locatiecodering terwijl de optimalisering van hun logistieke proces dit wel vereiste. Dit leidde uiteindelijk tot een zeer prettige samenwerking, die op haar beurt weer heeft geleid tot de ontwikkeling van een efficiënte magazijnindeling.

Als specialist in locatieadvies is Magazijnlabels uitstekend in staat om de meest efficiënte locatiecodering te bepalen. Een compleet nieuwe vakindeling, labels, locatieborden… Omdat veel palletstellingen in vriezers staan voldoen niet alle labels. We hebben gekozen voor magneetlabels die ook in deze temperaturen stevig blijven zitten.

In het onlangs geopende Prins Bezoekerscentrum kunnen bezoekers terecht voor de Prins Experience. Met een museum, rondleidingen en een activiteitencentrum kunnen ze hier de wereld van honden en katten op een unieke manier beleven. Klantenbinding staat bij Prins hoog in het vaandel. Ook wij leggen onze klanten graag in de watten. Wellicht de reden van onze prettige samenwerking…